Kilpailijoille

Kilpailu järjestetään Kotka-Hamina-seudulla syksyllä 2021 (tarkka päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin), Kymijoen ja itäisen Suomenlahden saaristomaisemissa. Tyrskyjotos 2021 on ensimmäinen valtakunnallinen merellisessä ympäristössä järjestettävä jotos. Luvassa on jotoksen peruselementtejä, mutta myös unohtumattomia elämyksiä varsinkin niille, joille syksyinen meri ja saaristo eivät ole arkipäivää.

Kilpailureitti pyrkii esittelemään lähialueen historiallisesti mielenkiintoisia kohteita ja kulkee läpi kauniiden saaristolaismaisemien, niin maalla Kotka-Hamina -seudulla, Kyminlinnassa, kuin myös Kotkan lähisaaristossakin.

Kilpailussa on kaksi sarjaa, Sotilas- ja reserviläissarja:

Sotilassarja on kilpasarjoista haasteellisempi. Siinä kilpailijat voivat haastaa itsensä ja oppia uusia taitojakin vaihtelevia tehtäviä suorittaessaan. Sotilassarja lähtee liikkeelle perjantaina ja kisa päättyy sunnuntaina.

Reserviläissarja sopii myös aloitteleville ensikertalaisille, mutta sekin tarjoaa sopivasti haastetta ja uusia kokemuksia hieman lyhyemmässä, kaksipäiväisessä (la – su) paketissa.

Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu MPK:n kurssijärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen ei vielä tällä hetkellä ole mahdollista, mutta seuraa tiedotustamme, ilmoitamme heti kun kurssit ovat avoinna.

Lue lisää: Mikä on jotos?